Sol·licitud de subvenció per al pagament de lloguer d'habitatge

Descripció

Sol·licitar subvenció per al pagament de lloguer d'habitatge d'acord amb la convocatòria de l'any 2019.


Qui ho pot demanar?

Les persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Mollet del Vallès i compleixin els requisits de la convocatòria 2019.

Cal estar empadronat a Mollet del Vallès, tenir ingressos suficients per fer front al pagament del lloguer i haver signat un contracte de lloguer vigent les quotes mensuals del qual no superin els 750€ o, en el cas de les famílies nombroses, els 900€.


Documents que cal aportar

 

Termini de sol·licitud

Cal consultar la convocatòria a l'apartat de convocatòries públiques de la seu electrònica.

 

On es demana

1. Presencialment a l'Ajuntament de Mollet del Vallès

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
Pl. Major, 1
08100 Mollet del Vallès
Tel. 93 571 95 05


2. A través d'Internet, mitjançant el tràmit de sol·licitud/instància genèrica de la seu electrònica  . Caldrà adjuntar el model específic de sol·licitud per a la sol·licitud de la subvenció i adjuntar la documentació obligatòria. Per poder fer el tràmit telemàticament cal disposar de certificat digital o de l'IdCat Mobil (consulteu aquí com obtenir-lo).

L'Ajuntament posa a la vostra disposició un servei d'assistència gratuït en suport dels ciutadans, entitats i empreses en la relació telemàtica amb l'Ajuntament. Es tracta d'un servei orientat a facilitar la resolució de dubtes i guiar als usuaris a l'hora de fer tràmits en línia. Aquest servei no facilita informació sobre el tipus de tràmit o la documentació a presentar en cada cas (per aquesta informació cal adreçar-se al catàleg de tràmits de la seu electrònica).

El servei és accessible des del telèfon 93 026 72 25 de dilluns a divendres en horari de 8 a 20h i des de l'adreça electrònica esuport@molletvalles.cat. Les consultes que atendrà el servei són les relacionades amb la presentació de sol·licituds electròniques, la recepció de notificacions electròniques, l'accés a la carpeta ciutadana o l'ús de la plataforma de contractació (no atendrà problemes tècnics dels equips, connexió a internet o mal funcionament de perifèrics o eines ofimàtiques).

 

Documents relacionats

Consultar els terminis i les condicions a les bases de la convocatòria.

 

Model de sol·licitud

  Sol·licitud de subvenció per al pagament de lloguer