Seu Electrònica > Accessibilitat
Carregant...

Accessibilitat


Cap a l'accessibilitat

L'Ajuntament de Mollet del Vallès es compromet a fer accessibles per a tothom els continguts i serveis inclosos en aquest lloc web de servei públic, en tots els seus apartats.

Des de l'Ajuntament, es treballa per complir les normes dictades pel World Wide Web Consortium (W3C), seguint els punts per assolir la Prioritat 2 d'Accessibilitat. D'aquesta manera, es vol facilitar l'accés a totes les persones, independentment del dispositiu i de l'eina que utilitzin.

En l'apartat Sistema de verificació de la Seu, que es troba a peu de pàgina, es pot verificar en el navegador que s’utilitzi que s’està accedint a la seu electrònica de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Per a una navegació òptima...

La seu electrònica de l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'ha dissenyat perquè sigui compatible amb els navegadors més utilitzats en les versions següents:

  • Microsoft Internet Explorer 8 o superior.
  • Mozilla Firefox 7 o superior.
Per a una navegació òptima, la pantalla més adequada és la de 1280 x 1024 i cal tenir activada l'opció CSS i Javascript. A més, cal que la configuració de seguretat del navegador web permeti executar applets i disposi del Java Plug-in, que permet executar-los. Podeu descarregar l'última versió en aquest enllaç.

Per obtenir una funcionalitat completa de la seu electrònica cal tenir instal·lades les claus públiques d'Administració local de CATCert. Indiqueu que confieu en aquesta entitat certificadora per a les tres finalitats disponibles, si el sistema us ho pregunta.

Aquest lloc web conté documents en format PDF. Per visualitzar arxius d'aquest tipus, necessiteu el programa Adobe Acrobat Reader. Si no el teniu, el podeu trobar a la pàgina web d'Adobe (www.adobe.es). Si tot i així teniu problemes per visualitzar-los, contacteu-nos a través dels mitjans indicats en l’apartat Dades del titular de la Seu i us els proporcionarem en un altre format.

Per tal d'englobar diversos arxius d'una mateixa temàtica, aquest lloc web utilitza el format ZIP. Per tal de poder visualitzar els diversos fitxers, és necessari descomprimir l'arxiu amb el software WinZIP.

Aquest lloc web enllaça amb el Portal de reproducció d'actes del Ple de l'Ajuntament. Per escoltar els documents sonors es necessari disposar del reproductor QuickTime (http://www.apple.com/es/quicktime/download/). Si tot i així teniu problemes per visualitzar-los, contacteu-nos a través dels mitjans indicats en l’apartat Dades del titular de la Seu i us els proporcionarem en un altre format.

Propostes i suggeriments

La seu electrònica de l'Ajuntament de Mollet del Vallès està en constant creixement i desenvolupament per oferir el millor servei. Podeu aportar les vostres propostes o suggeriments a través dels canals de comunicació indicats en l'apartat Comunicació d'incidències sobre l'ús de mitjans electrònics.